Back to Jobs

Hostess/Host m/v/x

(Uren op basis van beschikbaarheid)

Waar ga je werken?

Flagship Amsterdam is een jong dynamisch bedrijf dat rondvaarten verzorgd op luxe open sloepen in de grachten van Amsterdam. Met diverse boten kun je ons vinden bij het Anne Frank huis waar vandaan onze rondvaarten vertrekken. In korte tijd hebben we ons opgewerkt als een van de pioniers van de Amsterdamse rondvaart. Als nummer 2 op tripadvisor krijgen we gasten van alle hoeken en windstreken van de wereld.

Naast de reguliere rondvaart verhuren wij ook luxe sloepen, salonboten, partyboten en rondvaartboten om Amsterdam vanaf het water te beleven. Een sloep huren geeft je de mogelijkheid om met vrienden, familie of collega’s ongestoord te kunnen praten en te genieten van de Amsterdamse grachten. Wanneer je bij Flagship Amsterdam een boot huurt, ben jij de schipper die de leuke ins en outs kan vertellen over Amsterdam. Het gezelschap hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wel hebben ze alle invloed op de route die de boot zal varen en de mogelijkheden voor catering zijn eindeloos!

De Functie:
Als hostesses ben je samen met de schipper verantwoordelijk voor het gastheerschap op onze boten. Je verwelkomt onze gasten en zorgt voor de bediening aan boord. Je vindt het leuk om toeristen onze mooie stad te laten zien en om erover te vertellen. Je zorgt er samen met de schipper voor dat de boot er altijd tip top uitziet. Je verkoopt een ervaring.

Wie ben jij?
Je hebt al ervaring in de horeca. Je snapt wat gastgerichtheid is en je vindt het oprecht leuk om met toeristen te werken. Je kunt goed met mensen omgaan en je vindt het leuk om je gasten in de watten te leggen. Je spreekt minimaal goed Nederlands en Engels. Een 3e en/of 4e taal is een pré. Daarnaast ben je representatief en sociaal vaardig.

Werkzaamheden o.a.:
* Ontvangen van gasten en toeristen aan boord
* Uitserveren van drankjes en hapjes
* Netheid aan boord is jouw verantwoordelijkheid (afwas, opruimen)
* Dagelijks checks aan boord
* Gastheerschap aan boord | verstrekken toeristische informatie

* Ervaring in horeca/bediening
* Commerciële topper
* Gastgerichtheid
* Zelfstandigheid & Verantwoordelijkheidsgevoel
* Flexibel, enthousiast, hands-on mentaliteit
* Team player
* Je bent minimaal twee werkdagen per week en drie weekenden per maand beschikbaar om te werken.

Waarom werken bij Flagship Amsterdam?

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt de kans om mee te werken in een jong team met diverse mogelijkheden. Een bruisende werkomgeving met de mogelijkheid om te werken voor een concept dat een goede naam heeft in Amsterdam. Denk aan Amsterdam Light Festival, Amsterdam Gaypride, Koningsdag, Amsterdams Historisch grachtenfestival en nog zoveel meer! Kortom de leukste (bij)baan te vinden in Amsterdam.

* Een super leuke job in een dynamische omgeving
* Werken in een jong team
* Salaris: marktconform

Spreekt Flagship Amsterdam je aan en ben je meerdere dagen per week beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een kennismaking.

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen via 020-2252837.

Stuur je motivatie brief met CV naar [email protected]