Back to Jobs

Vacature Schipper klein vaarbewijs m/v/x

(Uren op basis van beschikbaarheid)

Waar ga je werken?

Flagship Amsterdam is een jong dynamisch bedrijf dat rondvaarten verzorgd op luxe open sloepen in de grachten van Amsterdam. Met diverse boten kun je ons vinden bij het Anne Frank huis waar vandaan onze rondvaarten vertrekken. In korte tijd hebben we ons opgewerkt als een van de pioniers van de Amsterdamse rondvaart. Als nummer 2 op tripadvisor krijgen we gasten van alle hoeken en windstreken van de wereld.

Naast de reguliere rondvaart verhuren wij ook luxe sloepen, salonboten, partyboten en rondvaartboten om Amsterdam vanaf het water te beleven. Een sloep huren geeft je de mogelijkheid om met vrienden, familie of collega’s ongestoord te kunnen praten en te genieten van de Amsterdamse grachten. Wanneer je bij Flagship Amsterdam een boot huurt, ben jij de schipper die de leuke ins en outs kan vertellen over Amsterdam. Het gezelschap hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wel hebben ze alle invloed op de route die de boot zal varen en de mogelijkheden voor catering zijn eindeloos!

De functie

Kan je enthousiast en trots vertellen over de pracht en praal van onze hoofdstad? Heb je van nature een gastvrije houding? Vind je het geweldig om onze gasten een unieke ervaring te geven op één van onze luxe open sloepen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Jouw werkzaamheden

 • Je vaart onze gasten in een van onze luxe open sloepen de grachten rond en staat de gasten in het Nederlands en Engels ‘live’ te woord.
 • Groepen variëren van zakelijk t/m vrijgezellen feesten.
 • Je bent verantwoordelijk voor schoonhouden en netjes van binnen- en buitenkant van de sloep.

Wie ben jij?

 • Je hebt een geldig, Nederlands, Klein Vaarbewijs I
 • Je hebt een geldig marifooncertificaat
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, een derde taal is een pré
 • Je hebt een gastvrije, vriendelijke en open houding en een representatief uiterlijk
 • Je hebt goede kennis van toeristisch Amsterdam en hebt liefde voor de stad, of bereid dit te leren
 • Je bent zelfstandig en besluitvaardig bij het uitvoeren van de werkzaamheden
 • Je bent minimaal twee werkdagen per week en drie weekenden per maand beschikbaar om te werken.
 • Je wil werken in een flexibel rooster qua werktijden (variërend tussen 9:00 en 00:00 uur)

Waarom werken bij Flagship Amsterdam?

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt de kans om mee te werken in een jong team met diverse mogelijkheden. Een bruisende werkomgeving met de mogelijkheid om te werken voor een concept dat een goede naam heeft in Amsterdam. Denk aan Amsterdam Light Festival, Amsterdam Gaypride, Koningsdag, Amsterdams Historisch grachtenfestival en nog zoveel meer! Kortom de leukste (bij)baan te vinden in Amsterdam.

Wij bieden jou een afwisselende baan. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een prettige werksfeer waarbij saamhorigheid en teamspirit belangrijk zijn.

Spreekt deze job je aan en heb je er net zoveel zin in gekregen als wij?

Ben jij onze nieuwe klein vaarbewijs schipper? Vragen? Bel 020-2252837 of mail [email protected] met een korte motivatie. Dan plannen we op korte termijn een kennismakingsafspraak in.